Nu söker vi en ersättare till Nämnden för Konsument och medborgarservice.

Hej F!are,

Nu söker vi en ersättare till Nämnden för Konsument och medborgarservice. Som ersättare har du tillträde till alla nämndmöten och har möjlighet att yttra dig (men inte skriva egna yrkanden på förslag). Uppdraget innebär cirka en till två dagars arbete i månaden eller efter ambitionsnivå. Vi letar efter kandidater som är intresserade av nämndens sakfrågor och som känner sig trygga i Feministiskt initiativs politik. Du som kandiderar behöver inte ha tidigare politisk erfarenhet. Att vara folkbokförd Göteborgs kommun är ett krav för att kandidera. Tveka inte att valberedningen vid frågor!  

Välkommen med din kandidatur till valberedningen@figoteborg.se senast den 17e november. Valberedningen kommer att kalla till intervju och ambitionen är att platsen ska vara tillsatt senast sista november. Uppdraget börjar i december. 

Varma hälsningar från valberedningen

Jon 072-8553179

Sara 073-5070204

Annica 070-6331733 

Lennart 0739290060

 

F! Göteborg