Välkommen på EU-valvaka tillsammans med Fi Göteborg!

Efter fyra år i Europaparlamentet hoppas vi att vi inte bara behåller vårt mandat som synnerligen förvaltats väl av Soraya Post, utan även utökar den rosa feministiska rösten som så väl behövs i ett allt mörkare Europa. Europe needs feminism!

Kom till OGBG och följ valresultatet med oss och pusta ut efter en intensiv valrörelse. Vi äter asiatisk vegetarisk/vegansk buffé, lyssnar till tal och uppträdande från artisten Zukie. Zukie skriver och producerar sin egna musik både som soloartist och i ett nystartat countryband. Plats: Restaurang OGBG, Skeppsbroplatsen 1, Göteborg. 

Vi har bokat buffé för 80 personer, buffébiljett köps till ett reducerat självkostnadspris á 150 kr. OBS! Har du varit med och kampanjat i EU-valet blir priset 100 kr. Medföljande barn under 18 år äter gratis. Alla är välkomna, bjud med släkt och vänner, först till kvarn gäller så reservera din plats snarast!
 
Vi slår upp portarna kl 17:30 för dig som köpt buffé biljett. Buffé serveras vid kl 18.00. Från klockan 20.00 är det eftersläpp. Tillgänglighet: Full tillgänglighet.
 
Buffébiljett köper du genom att fylla i anmälningsformuläret samt swisha till 123 218 94 05. Märk betalningen med EU19 samt ditt namn, tex. ”EU19 Johan. A”. 
Observera att det är först efter att du betalt ”biljetten” du har reserverat din plats.
 

F! Göteborg