Rödgrönrosa i SDN Östra skriver om miljöarbete

Den rödgrönrosa oppositionen i SDN Östra protesterar mot Alliansen obefintliga miljöpolitik.

Läs Stina Sewén (FI), Frida Tånghag (V) och Merete Kapstad (MP) i GT:
https://www.expressen.se/gt/debatt-gt/alliansen-glommer-bort-de-grona-orden/

 

”De få gånger som ordet miljö nämns i Alliansens mål- och inriktningsdokumentet, som nämndens budget bygger på, handlar det om ”arbetsmiljö” och ”extremistmiljö”. De gånger som ordet klimat nämns handlar det om ”företagsklimat”.

Inför tisdagens nämndsammanträde föreslår vi att Allianspartierna utökar sitt ordförråd och inser allvaret i den situationen vi står inför. Det pågår ett miljöarbete i flera av stadsdelens verksamheter och det behöver fortsätta utvecklas och spridas till hela organisationen.”

F! Göteborg