Valupptakt med F! i Göteborg

36355615_1265957956873460_1064250899758579712_o

Valet närmar sig och vi gör oss redo för att gå in i valrörelsens intensivaste fas! 2018 är året vi fortsätter att skriva på vår politisk historia och färgar kommuner, regioner och riksdagen rosa! Feministiskt Initiativ Göteborg bjuder in fantastiska artister, politiker och aktivister för att under en hel kväll och natt fira att vi inte bara närmar oss, utan att vi snart är där. Så snöra på dig dina bästa dansskor och ta med dig några likasinnade och dansa med oss tills patriarkatet faller.

Arrangör: Feministiskt Initiativ Göteborg
Medarrangör: Pustervik
Tid & Datum: 28 juli 2018, 19:00-03:00
Förköp: 120 kr + serviceavgift
Ålder: 18 år
Tillgänglighet: ja
Alla tal teckenspråkstolkas
Facebook-event att dela och bjuda in vänner till finns här!

På stora scenen:

Jaqee
Jaqee är en av Sveriges största soul- och reggaeartister. Hon har vunnit flertalet priser och bl.a blivit nominerad till en grammis. Jaqee är även en av alla fantastiska artister som valt att stötta F! genom att medverka på vår valskiva inför valet 2014. http://jaqee.com/

GangSheBang
Det senaste året har namnet GangShebang spridit sig som en löpeld. Tjejkollektivet drivs av artisten Peshi som själv har varit aktiv i den Svenska hiphopscenen sedan slutet av 90-talet. Med 20 år på nacken samt ett eget skivbolag sedan 22 års ålder bestämde hon sig för att skapa en plattform för nya generationens hiphop-tjejer. Utlovas ett explosivt framträdande sprängfyllt med attityd och energi! http://gangshebang.com/

Yolanda Bohm
Yolanda Bohm är Spoken word-artist, transaktivist, föreläsare, lärare, workshopledare, eldkonstnär, jonglös, konferencier, moderator, panelist, cover girl och guldtuss. Hon vill vara äkta fashionista och rappare, men är ej riktigt där än. Just nu är hon aktuell med sin poesidebut ”Ikon” på Brombergs Bokförlag. Yolanda är också en av Feministiskt Initiativs riksdagskandidater inför valet 2018. https://www.yolandabohm.com/

Cha Blasco (Dj set + live perf)
En komponist, ljuddesigner, producent, DJ, artist och improvisatör som bryter ner musikaliska hinder genom kreativa och tvärvetenskapliga projekt. Hans verk har berikat många konstprojekt på den svenska kulturscenen de senaste åren. Cha har ett uppåtriktat intresse för “spacial sonic” forskning, “Data Sonification”, programmering och algoritmisk sammansättning; som i filosofi, decentraliserade system och konster. http://chablasco.com/

DJ Lovefuck
Jenny Svärdsäter, a.k.a. DJ Lovefuck är en Göteborgsbaserad DJ med rötter i den elektroniska dansmusiken. I en vågad blandning av melodiös elektronika, vibrerande basgångar och mjuka jazziga baktakter skapar hon gränsöverskridande musikmixar där alla är inbjudna. Enjoy the good vibe!

DJ Smällbär
Sofia Nilsson och Sara Henriksson utgör DJ-duon Smällbär. Någonstans i Dalslands förtrollande landskap tittade de två bären upp en solig dag och märkte att de satt på samma klase. De började spela musik tillsammans och kemin fick hela busken att smälla och spraka med glittrig disco, svettig R’n’B, Latinamerikanskt sväng och bubblande house. Sen dess är smällbär kända för att pigga upp dansgolv och surfa fritt mellan genrer. Det blir garanterad dans!

DJ Paulin Ask
Mer info kommer snart.

Foajébaren

DJ Emzer
Emzee Hammer (a.k.a DJ Emzer) har varit verksam och spelat i Göteborgs underjord såväl som i den etablerade klubbscenen sedan början av decenniet. Som en av medlemmarna i Guerilla Deco har hon arrangerat klubbar och fester runt om i stan. Med en förkärlek till fransk elektro och ghettotech är det svårt att sitta still när svängiga beats och genres mixas hejvilt. https://www.mixcloud.com/emzir/emzer-in-the-box/

DJ Jagadavkatter
“Och när man bestämt sig för att ta en paus o gå till baren så går liksom inte det, för då kommer nästa hit, som liksom bara gör att man vill fortsätta”. DJ Jagadavkatter spelar pop, r’n’b och afrobeat, en blandning chockrosa hits helt enkelt. Kom och dansa!

DJ ASTRO (Nigeria)
Hälsningar från grymma Astro som spelar i foajébaren denna kväll ”Will be playing the very best of AFROBEATS, DANCEHALL, REGGAE & RnB. Gothenburg get ready!”

F! Göteborg