Är du Feministiskt initiativ Göteborgs nya projektledare?

Ansök om att bli feministiskt initiativ Göteborgs projektledare

F!s kreativa och drivna projektledare är en självklar kommunikatör som med god social förmåga entusiasmerar och inspirerar sina medarbetare att verka på kulmen av sin potential. Du är en naturlig ledare och trivs med att nätverka, knyta band och är duktig på att uppfatta möjligheter och lösningar i de flesta situationer. Du överbryggar olikheter och tycker om att förhandla och samarbeta med andra.

Du är kvicktänkt, bra på att analysera omvärlden och fatta beslut på stående fot. Du gillar att jobba i högt tempo och kan trots intensivt arbete leda, stötta och entusiasmera andra och är van att leverera till deadline.

Du känner väl till F!s arbete och ideologiska grund och det är meriterande om du tidigare jobbat med valarbete. Du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med ideellt engagerade människor och du:

– Delar vår politiska vision
– Har relevant utbildning och/eller erfarenhet av att driva större projekt eller evenemang
– Har erfarenhet av ledarrollen
– Har bra koll på svensk politik
– Behärskar svenska språket i både tal och skrift
– Är van vid att delegera
– Är flexibel och rörlig i var och när arbetet utförs

Är detta DU? Tveka inte, sök uppdraget och GÖR SKILLNAD!

Ansök senast fredagen den 28 april genom att mejla personligt brev och cv till styrelsen@figoteborg.se

___

Arbetsbeskrivning för uppdraget som projektledare för F! Göteborg

Projektledaren ska fungera som strateg och samordnare av valrörelsen och – tillsammans med Feministiskt initiativ Göteborgs valgrupp – driva arbetet med att lägga en konkret plan för hur valarbetet ska genomföras.

Tillträde sker omgående och uppdraget är till och med 31 december 2017*, med stor chans till förlängning under 2018. Uppdraget omfattar 25% till och med september 2017 – då utökas uppdraget till 50%.

* Tjänsten är budgeterad för 2017. Efter årsmötet 2018 tas beslut om att fortsätta med tjänsten (som sannolikt ökar i omfattning) fram till oktober 2018.

Vad gör du som vår nya projektledare?

Du driver arbetet med att utforma en plan för hur arbetet inför valet 2018 ska se ut och bedrivas och delar ansvaret tillsammans med styrelsen och valgruppen. Du ser till att planen efterlevs och att dess delmål uppfylls och leder valgruppen framåt i arbetet med detta.

Uppdragets omfattning

Uppdraget pågår till och med 31 oktober 2018. Tanken är att uppdraget börjar med 25% under våren 2017, utökas till 50% i september 2017 för att våren 2018 uppgå till 75% . I samråd med F! Göteborgs styrelse och Valgruppen har projektledaren viss frihet att, inom budgetens ramar, omdisponera arbetstiden.

Projektledarens ansvarsområden

Strategiskt valarbete och samordning
– Ta fram en roadmap tillsammans med Valgruppen, kommunikatörerna och politikerna i F! Göteborg och se till att denna följs
– Lägga en turnéplan för år 2017 och år 2018
– Mobilisera alla utskott för att engagera fler medlemmar som kan hjälpa till med valarbetet
– Ha tät kontakt med F! nationellt, F! Västra Götaland samt Unga Feminister Göteborg för att se hur vi på bästa sätt kan samverka

Planering och budget
– Planera expomaterial som ska tas fram
– Planera hur valstugorna ska se ut
– Att tillsammans med styrelsen sätta en valbudget och se till så att denna efterföljs och redovisas

Kontaktnätsskapande
– Stärka våra kontaktnät ute i stadsdelarna
– Tillsammans med lokala föreningar planera hur exempelvis torgmöten och homeparties kan genomföras med lokala krafter

F! Göteborg

Lämna ett svar