Gå med i vår superstyrelse!

figoteborg-sok

Styrelsen för Feministiskt Initiativ Göteborg söker fler ledamöter. Den nuvarande styrelsen valdes på ett årsmöte i januari och består just nu av fem ordinarie ledamöter samt en ersättare. Styrelsen önskar minst två till ledamöter.

Du kan nominera dig själv eller någon annan (som du först tillfrågat om hen vill bli nominerad). Alla poster väljs på ett år. Vi tar emot nomineringar fram till 28 mars. 

Feministiskt initiativ Göteborg har en aktiv styrelse, tre mandat i kommunfullmäktige och ett tiotal politiker i Göteborgs stad. Vi är ett parti som växer och vill engagera ännu fler människor i att driva feministisk politik. Styrelsen har medlemmarnas förtroende att driva arbetet i organisationen framåt och har bland annat ansvar för politik, ekonomi och kampanjverksamhet.

Eftersom vår politik utgår från våra egna erfarenheter av sexism, rasism, funkfobi, transfobi och olika former av diskriminering ser vi gärna sökanden som bär på dessa erfarenheter.

Om urvalsprocessen

Valberedningen kontaktar ett urval av de sökande för intervjuer. Inför intervjun kommer du att bli ombedd att ta med kontaktuppgifter till två referenser. Ledamöterna väljs på ett extrainsatt årsmöte i april. Valberedningens förslag till nya ledamöter kommer att finnas tillgängligt på Fi Göteborgs hemsida innan det extrainsatta årsmötet.

Nomineringarna görs genom att du skickar ett mail till ansok@figoteborg.se.

Valberedningen består av

Nathalie Bödtker-Lund
Gunnel Berge
Emma Helmin
John Wright
Maja Alasalmi

 

F! Göteborg