Nominera Fi Göteborgs styrelse!

14876400_10155359085558496_1643122796_o

Nu är det dags att nominera till posterna som styrelseledamot och revisor för Feministiskt initiativ Göteborg. Du kan nominera dig själv eller någon annan (som du först tillfrågat om hen vill bli nominerad). Alla poster väljs på ett år. Vi tar emot nomineringar fram till 31 december. 

Feministiskt initiativ Göteborg har en aktiv styrelse, tre mandat i kommunfullmäktige och ett tiotal politiker i Göteborgs stad. Vi är ett parti som växer och vill engagera ännu fler människor i att driva feministisk politik. Styrelsen har medlemmarnas förtroende att driva arbetet i organisationen framåt och har bland annat ansvar för politik, ekonomi och kampanjverksamhet. Revisorernas uppgift är att inför årsmötet 2018 kontrollera och godkänna föreningens ekonomiska redovisning.

Eftersom vår politik utgår från våra egna erfarenheter av sexism, rasism, funkfobi, transfobi och olika former av diskriminering ser vi gärna sökanden som bär på dessa erfarenheter.

Om urvalsprocessen

Valberedningen kontaktar ett urval av de sökande för intervjuer. Inför intervjun kommer du att bli ombedd att ta med kontaktuppgifter till två referenser. Styrelse och revisorer väljs på årsmötet den 14 januari. Valberedningens förslag till styrelse och revisorer kommer att finnas tillgängligt på Fi Göteborgs hemsida innan årsmötet.

Nomineringarna görs genom https://goo.gl/forms/S2nMXARAajJ9P7x22. Om du har frågor eller inte kan använda formuläret får du gärna skicka ett mail till ansok@figoteborg.se.
Valberedningen består av

Unni Nyberg

Gunnel Berge

Jonathan Hiller  

F! Göteborg