Fira framgångarna med oss!

Snart beslutas det om 2017 års budget för Göteborgs stad och den har en rad rosa framgångar i sig. Vi vill presentera dessa för er och fira att vi förändrar tillsammans! Därför bjuder vi in till budgetfirande den 19 juni. Vi kommer bjuda på mat och dryck medan vi presenterar de framgångar vi haft tillsammans med er i år. Så kom och fira in sommaren med oss och känn peppen över att vi gör Göteborg lite mer rosa!

VAD: Budgetpresentation och sommaravslutning

NÄR: Söndagen 19/6 kl 13.00

VAR: Plats kommer snart (gör en intresseanmälan för att få vidare information)

För att kunna uppskatta hur många som är intresserade av att komma så ber vi er att göra en intresseanmälan genom att skriva er mejladress i länken nedan. Då får ni mer information skickad till er när dagen närmar sig. Anmälan är inte bindande.

Gör intresseanmälan här.

Fifest

 

F! Göteborg