Lär dig om kommunpolitik med våra politiker

På torsdag den 21 april är det återigen dags för kommunfullmäktige som startar kl. 16.00 i Kronhuset. Innan mötet börjar så vill vi gärna träffa dig som medlem, väljare och sympatisör. Vi berättar om hur kommunpolitiken fungerar, hur vi arbetar och svarar på frågor. Det här är en bra möjlighet att få inblick i kommunpolitiken och vad vi i Fi gör samt hur du som medlem kan engagera dig i kommunpolitiken. Du behöver inga förkunskaper. Vi bjuder på en kopp te eller kaffe.

Vi finns på plats kl 15.00 på café Festival i Nordstan som är tillgängligt. Klockan 15.45 kommer vi ta oss bort till Kronhuset, lagom tills mötet börjar. Vill du följa med som åhörare är det fullt möjligt. Det finns gott om åhörarplatser.
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till oss på nummer: 0739-516933.

Vi ses på torsdag!
Varmt välkommen!

F! Göteborg