Valvaka med Feministiskt initiativ Göteborg!

valvaka19

Välkommen att fira Feministiskt initiativs intåg i riksdag och Göteborgs kommunfullmäktige!

Fira tillsammans med hundratals feminister. Vår talesperson Stina Svensson är på plats precis som flera andra riksdagskandidater och kandidater till Göteborgs kommunfullmäktige och flera av dem kommer hålla tal.

Några artister är på plats och kommer uppträda:
Matilda Magnusson
Matilda Jacobsson

Valvakan äger rum på Berget 211 i Göteborg.

Tillgänglighet: Lokalen är i markplan, inga trösklar och breda korridorer, se planlösning. Vi har hyrt in en handikapptoalett. Vi ber även alla att låta bli att ta med sig nötter så att allergiker kan delta!

Det kommer inte finnas möjlighet att köpa varken dricka eller mat, men det är fritt fram att ta med sig både mat och dryck. Vi uppmanar till vegansk förtäring för ett hållbart klimat och stärkt djurrätt.

Biljetter köpes via internet och i mån av plats i dörren. Kostnaden är 50 kr. Överskottet går till Feministiskt initiativs fortsatta arbete.

Valvakan är till för Feministiskt initiativs medlemmar oavsett ålder. Är du inte medlem kan du enkelt bli det genom att skicka ett sms. Skicka: fimedlem förnamn efternamn kommun epost till 72550 eller besök hemsidan.

Dörrarna öppnas kl. 19.00.
Hoppas att vi ses där!

F! Göteborg

Lämna ett svar