Vi gör det tillsammans, formar och gör den förändring vi alla vill se!

feminist4procent

Nu går vi in i sista veckan av valrörelsen. En valrörelse som varit kantad av en enorm aktivism och engagemang. Det är otroligt vad alla Fi-aktivister, medlemmar landet runt gör. Som går upp tidigt varje morgon för att rådda ihop olika events. Som delar, pratar, hämtar, lämnar, bygger, snickrar med mera. Vi gör det tillsammans, formar och gör den förändring vi alla vill se. Vi gör allt det här för att vi vill att politiken ska ta en ny inriktning.

Göteborg ska vara en öppen stad. Det betyder att det behövs en politik som bygger på visionen om ett samhälle som är till för alla. Det betyder att respekten för de mänskliga rättigheterna och frihet från alla former av diskriminering, som är själva grunden för allt, ska vara stommen i politiken och ligga högst upp på den politiska dagordningen.

Vi gör det möjligt. Tillsammans. Rösta rosa!

F! Göteborg

Lämna ett svar