F! är SD:s motpol!

fi Idag deltog vi i motdemonstrationen på Gustav Adolfs torg, där SDU hade torgmöte. Vi valde att delta eftersom vi till skillnad från SD och deras ungdomsförbund är för ett samhälle där mänskliga rättigheter respekteras. Vårt fokus är jämställdhet och jämlikhet!
Det här valet är det viktigaste på länge med tanke på hur samhällsutvecklingen sett ut. Normaliseringen av rasism blir allt mer påtaglig oc det är en skrämmande utveckling. En feministisk röst i riksdagen och kommunfullmäktige är därför av stor betydelse. Dels ger det SD mindre inflytande, dels kan vi med vår intersektionella, antirasistiska och feministiska politik ändra strukturer och lyfta de problem som finns för att skapa förändring.

Rösta rosa för att ge F! en vågmästarroll i riksdagen och kommunen! Ut med rasisterna – in med Feministerna!

F! Göteborg

Lämna ett svar