Succé på Fi Göteborgs stödfest i fredags!

Feministiskt initiativ får inget partistöd. Vi är därför beroende av donationer från våra medlemmar och supportrar. Samt att få in pengar genom att sälja pins och ordna stödfester. Mitt i brinnande valspurt bjöd vi därför in några av våra absoluta favoritartister och aktivister till Pustervik i fredags för att fira det feministiska genombrottet med oss.

Vi fick in ca 800 betalande gäster och festen blev en succé!

Fifest

Kvällen började starkt med estradpoesi av transaktivisten Nino Mick. Därefter lyssnade vi på Jaquline Ronneklew som kom direkt från Varberg på en liten turné. Hon bidrar med sin låt Am I That Hard to Love på F!s valskiva.

Från Berlin flög Jaqee in och gjorde ett fantastiskt framträdande med sin starka röst. Hon är också med på F!-skivan med låten LoveyDovey.
Klubbscenen intogs också av Alice B med med band och avslutades med Beatrice Eli som framförde sin hit Girls (två gånger till och med, på publikens begäran).

Julia Bahner (F!-kandidat till både riksdag och kommun) och Jazz Muntineau (F!) höll varsitt engagerat brandtal. Jazz talade om sin personliga resa in i politiken och vad som engagerar den. Julia talade om funktionalitetsfrågor som är hennes stora passion men också om varför feministisk politik är så viktig. Det fick mängder med kärlek från publiken.

Festen fortsatte sen med dans natten lång till musik mixad av Ylva och Ylva, Nina Natri, Djävligt hård och Butler Babes.

Alla artister, aktivister och djs ställde upp gratis för oss och det är vi så innerligt tacksamma för. Tack också till våra sammarbetspartners på Klubb Instant och till vår artistvärd Bea.

Läs en intervju med Ulrika och Victor som arrangerade festen.

Med förnyad energi kastar vi oss nu in i de sista tio dagarna av denna valrörelse. Vi ses i de parlamentariska rummen!

F! Göteborg

Lämna ett svar