Stödfest för F! på Pustervik

◆ ◆ ◆ Riksdagsvalet närmar sig och tillsammans kommer vi att skriva politisk historia! Feministiskt initiativ Göteborg bjuder in några fantastiska artister, politiker och aktivister för att hylla det feministiska och antirasistiska genombrottet. Kom och fira att det är i år det händer! Snöra på dig de bästa dansskorna, ta med dig några likasinnade och förändra svensk politik för alltid! ◆ ◆ ◆

◆ ◆ ◆Pusterviksbaren. Fredagen 29 augusti. 100 kr. Förköp på Pusterviksbiljetter, sedan först till kvarn. Vi öppnar klockan 20. ◆ ◆◆

ARTISTER:

◆ ◆ ◆ Jaqee ◆ ◆ ◆

Jaqee är en av Sveriges största soul- och reggaeartister. Hon har vunnit flertalet priser och bl.a blivit nominerad till en grammis.

Jaqee är även en av alla fantastiska artister som valt att stötta F! genom att medverka på vår valskiva. Såhär säger hon:

– Jag är kvinna, musiker, afrikan, mamma, svensk. Våra röster är väldigt viktiga för en progressiv och konstruktiv politisk, ekonomisk och social dialog.

http://jaqee.com/

◆ ◆ ◆Alice B ◆ ◆ ◆

Alice B står för en melankolisk pop om uppväxt och identitet full med Göteborgsreferenser. Alice slog igenom 2012 med det kritikerrosade albumet ”Alice B” och var förband för Håkan på Ullevi.

Alice är riktigt peppad på att spela på denna stödfest eftersom hon anser att ”Fi är framtiden!”

BRANDTAL

◆ ◆ ◆ Julia Bahner ◆ ◆ ◆

Julia är talesperson för Feministiskt Initiativ Göteborg. Hon kandiderar till både kommunen och riksdagen och brinner särskilt för funktionspolitik

◆ ◆ ◆ Jazz Montenaeu ◆ ◆ ◆

Jazz är trans-aktivist och brinner för mänskliga rättigheter (hbtq-frågor, romers rättigheter, antirasism), migration och ekonomisk rättvisa.

DJS

Kommer inom kort!

VAD? : Feministisk klubbkväll
NÄR? : 29 augusti, 20:00 – 03:00
VAR? : Pusterviksbaren, Göteborg
BILJETT? : 100 kronor. Förköp på Pusterviksbiljetter eller först till kvarn i dörren.
ÅLDERSGRÄNS? : 18 år för förköp, 20 år i dörren

FLER ARTISTER OCH DJS TILLKOMMER!

◆◆ ◆◆ ◆◆ ◆◆ ◆◆ ◆◆

Förbered dig för kvällen genom att lyssna på F!:s valskiva!

Har du inte råd, eller inte fyllt 18 år, kommer vi ha en stor fest i Flunsåsparken 21 augusti. Då kommer bland annat Gudrun Schyman och We hide you seek. Se eventet här!

♥ ♥ ♥ I F! arbetar alla ideellt. Vi får inget partistöd och måste betala våra valsedlar själva. Tack för ditt stöd ♥ ♥ ♥

 

F! Göteborg

Lämna ett svar