Feministisk Show i Flunsan!

Flunsan

Den feministiska våren har övergått i sensommar och Feministiskt Initiativ Göteborg rusar nu in i en ny het valrörelse. I våras skapade vi ett historiskt 1:a maj där 4000 tågade för en feministisk och antirasistisk politik och alla människors lika värde. Tåget avslutades med ett tal av Gudrun Schyman som citerades och spreds vida omkring. Senare i maj höll vi en picknickfest i Kungsparken som varade i sju timmar. Vi avslutade valrörelsen med strålande 10,7 från göteborgarna i Europavalet.

Nu gör vi det igen! Feministiskt Initiativ Göteborg bjuder in alla medlemmar, väljare och nyfikna i Göteborg att lyssna till tal och artister i Flunsåsparken.

FEMINISTISK SHOW i Flunsan, 21 augusti kl 18-21

Politiska brandtal av GUDRUN SCHYMAN och STINA SVENSSON

Talespersoner och kandidater från Göteborg och Västra Götaland.

Framträdanden av:

WE HIDE YOU SEEK (från F!s valskiva)

We hide you seek är ett popband från Göteborg som rör sig mellan nordisk melankoli och feelgoodpop. De bidrog till F!s valskiva med sin låt Advice to a stranger

http://www.wehideyouseek.com/

HANNA&HANK

Hanna & Hank är en duo från Göteborg som inspireras av allt ifrån klassisk country, old school indie och folkmusik, blandat med psykadeliska beats och harmonier.

http://www.hannaandhank.com/

THAT GIRL IS SMILING

Saga Björklund Jönsson är en showartist med utbildning i glitter och karaoke-backtracks. Hen är aktuell som regissör för föreställningarna KLINIKEN och RÖST på Folkteatern samt showartist i kabarén Djävla Nuläge!. Hen är också en del av teaterklubben BATALJONEN.

www.facebook.com/thatgirlissmiling

Fler artister tillkommer.

Flunsåsparken är Sveriges enda folkpark med fri entré. ”Flunsan” ligger på Sockenvägen, centralt på Hisingen nära Wieselgrensplatsen. Gå, cykla, åk bil eller ta spårvagn eller buss till Wieselgrensplatsen eller Rambergsvallen. Promenera sedan den sista biten in mellan husen och sitt ner med din kaffetermos och njut av blommor och blad, ett vimlande folkliv och fantastisk feministisk show. Ta med en picknickfilt att sitta på och kontanter att köpa snygga F!-prylar för.

Här finns en karta: http://flunsan.se/hitta/

Tillgänglighet: parken har full tillgänglighet. Det finns sittplatser för 1500 personer. Utöver det finns markplats eller ståplats för flera tusen till.

Upplev det feministiska genombrottet med Feministisk Initiativ Göteborg!

Evenemanget på facebook!

F! Göteborg

Lämna ett svar