Kom med på valupptakt!

Valupptakt

Måndag 11 augusti kl 17 drar Feministiskt initiativ Göteborg igång valrörelsen!
Gudrun Schyman och Stina Svensson talar tillsammans med flera av våra kommun- och riksdagskandidater. Helle Malmborg, Sara Thuresson och Sara Yasmine spelar. Ta med picknickfilt och en fikakorg – och du får gärna dela med dig av både filtplats och fika, tänk knytkalas!

För att ta dig till Svarte Mosse:
Åk till hållplatsen Friskväderstorget, följ sedan Fi-ballongerna!
Glöm inte att ta med kontanter om du vill handla. På picknicken kan du köpa pins och andra Fi-grejer, all vinst går till Fi och valarbetet!

Vill du vara med och engagera dig inför valet så har du chans att träffa andra aktivister och få svar på alla dina frågor om Fi. Det finns listor att skriva upp sig på och grupper att gå med i. Det behövs till exempel aktivister i valstugan och vid torgtalen, några som sätter upp ballonger vid evenemang och jättemånga som kan hjälpa till med att lägga ut valsedlarna i vallokalerna.

goteborg@feministisktinitiativ.se
facebook
www.feministisktinitiativ.se

Tillsammans kommer vi att göra detta till den bästa feministiska valrörelsen någonsin!
Välkomna!

F! Göteborg

Lämna ett svar