Picknick med F! Göteborg

Den feministiska våren är här och det vill vi fira!

På söndag den 18 maj klockan 15 ordnar vi en picknick i Kungsparken i Göteborg för alla våra aktivister, medlemmar och nyfikna följare. Ta med filt, picknickkorg och kontanter (vi säljer fina F!-prylar)!

De tre förstanamnen på våra listor håller varsitt tal; Soraya Post för EU-valet, Gudrun Schyman för Riksdagen och Stina Svensson för Göteborgs kommun. Våra toppkandidater kommer sedan att grillas i en feministisk talkshow av och med sexualupplysaren Sandra Dahlén. Invigningstalar gör Lars Gårdfeldt, riksdagskandidat.

Vi bjuder också på en kavalkad av underhållning:

Lisa Pedersen

Slynkören

Kaffeflickorna

Sallyswag (genom Orion productions)

Matilda Jacobsson

Genious RAP

Cavern people

För barnen har vi ballonger, ansiktsmålning och överraskningar.

På plats finns också kandidater till kommun och riksdag som ni kan sätta er ner och prata politik med. För er som vill bli aktivister i F! Göteborg är detta ett utmärkt tillfälle att få träffa varandra.

Varmt välkomna!

Ps. Vi har mycket bättre ljud nu tack vare vår grymma ljudtekniker Anna Gideonsson och sponsring från Hyrljudet och Ljud med mera – tusen tack! Ds.

F! Göteborg

Lämna ett svar