Engagera dig i valspurten – möte på onsdag!

I början av året bestod Feministiskt Initiativ nationellt av 3000 medlemmar och nu är vi snart 3000 medlemmar i bara Västra Götaland, helt otroligt vad vi växer! I den senaste opinionsundersökningen till EU-valet 25 maj har Fi 4,3 procent!

Som ni säkert vet får inte Feministiskt Initiativ det ekonomiska stöd som riksdagspartierna får och därför är det extra viktigt att vi har aktiva medlemmar nu när vi är på väg in i maktens korridorer.

Därför bjuder vi in till ett medlemsmöte nu på onsdag den 14 maj. Där kommer du som ännu inte kommit på ett möte eller vetat vad som finns att göra ha chansen att få dina frågor besvarade och träffa andra taggade medlemmar. De som inte är medlemmar men ändå nyfikna är självklart också välkomna!

När: 14 maj kl 18.00
Var: Kvinnofolkhögskolan på Första långgatan 28B (ingång via Masthuggstorget)
Hur: Lokalen är tillgänglighetsanpassad

Detta kommer vi fokusera på:
– Informera om vår verksamhet och valrörelsen
– Prata om kommande event
– Berätta hur ni kan hjälpa till
– Diskutera nya idéer
– Besvara era frågor

Vi ser fram emot att träffa er!

 

Soraya

Fotograf: Anton Aron

F! Göteborg

Lämna ett svar