Medlemsmöte med tema tillgänglighet

Vi har medlemsmöten varje onsdag, dit alla medlemmar är välkomna – nya som gamla. Ibland har vi också inbjudna gäster. I onsdags var det våra samarbetspartners Unga Rörelsehindrade och Normaldemokraterna som hälsade på. De presenterade sitt arbete och berättade om en aktion där sju personer ville åka spårvagn tillsammans, och så fick vi tillfälle att fundera över bemötande och personlig assistans.

I vår kommunpolitiska plattform för Göteborg Stad kan du läsa om hur vi vill förbättra tillgängligheten i Göteborg när vi kommer in i kommunfullmäktige efter valet i höst. Fi tar tillgänglighet på allvar och vår ambition är ett samhälle där alla har samma rättigheter och möjligheter, oavsett funktionalitet.

Missade du mötet eller vill du höra samtalet igen? Vår medlem Juan Velasquez filmade stora delar av kvällen. Här ser du den filmen:

[vimeo 94518085 w=500 h=281]

F! Göteborg

Lämna ett svar