Oj, vad mycket nya medlemmar!

Det strömmar in mängder med nya medlemmar i Göteborg! Vi är över 1700 och kommer sannolikt inom en kort tid att nå 2000 medlemmar i kommunen. Fantastiskt! Varmt välkomna alla!

De som arbetar (ideellt) med medlemsregistret vill hälsa att alla som blivit medlemmar via sms hanteras manuellt, det tar några minuter att registrera varje ny medlem. Just nu har vi flera hundra på kö (för hela landet) och kölistan fylls ständigt på, vilket gör att det kan ta ett par dagar innan sms-medlemmar är registrerade.

Det smidigaste sättet att bli medlem om du vill bli registrerad med en gång är att betala med kort, då skuttar du direkt in i registret!

Har du anmält att du vill bli medlem och väntar på en faktura, så kan det dröja några veckor innan du får fakturan hem. Efter att du betalat dröjer ytterligare några dagar innan du finns i registret.

Har du betalat via vårt plusgiro går det lite fortare, men ditt medlemskap registreras manuellt – vilket gör att även det kan dröja några dagar.

Är du ännu inte medlem så vill vi så klart att du blir det! Att vi får fler medlemmar att registrera är ett kärt arbete. Gå in på vår nationella hemsida för att se hur du gör!

Ha lite tålamod med oss! Vi arbetar alla ideellt och gör vårt bästa för att vi ska hänga med tillströmningen!

Undrar du om du har blivit registrerad medlem så kan du mejla till medlem@feministisktinitativ.se

 

DET GÅR BRA NU GUDRUN

F! Göteborg

Lämna ett svar