Ett uselt erbjudande!

Ett uselt erbjudande 2

I morgon drar Feministiskt initiativs nationella medlemsrekryteringskampanj igång. I centrala Göteborg, Malmö och Stockholm kommer det att vara folderutdelning och medlemsvärvning i morgonruschen. Därutöver kommer det publiceras bilder i sociala medier och på webben.

Vi tänker oss att det är tidig morgon och människor är på väg till jobbet. Fi har intagit tre strategiska platser i storstäderna och spärrat av ett område med Fi:s egna avspärrningsband och de samtalar med väljare om något. Vad är det Fi vill egentligen?? Jo, vi har ett riktigt uselt erbjudande och vi är iklädda ett mycket laddat plagg: förklädet. Förklädet representerar det obetalda arbetet men även plagget som butiksförsäljare har på sig (det grafiska manéret anspelar ju på butikssälj). Vi delar ut våra foldrar och berättar att kvinnor tar störst ansvar för det obetalda arbetet och betalar det fulla priset för vår gemensamma välfärd.

Vill du vara med och hjälpa till? Vi samlas 7.15 i Brunnsparken för att fixa i ordning med det praktiska och sätter igång 7.30. Vi håller på i max 2 timmar. En fotograf kommer att finnas på plats. Eller ladda ner bilderna till din mobil och bombardera dina sociala medier hela dagen!

Vad menar ni med uselt erbjudande?

Vi menar att den orättvisa verkligheten är ett uselt erbjudande och att Feministiskt initiativ vill ändra på det. Vi vill ha ett samhälle som är fritt från alla former av diskriminering och arbetar för att alla kvinnor och män ska ha samma rättigheter, skyldigheter och möjligheter inom alla områden i livet.

Varför satsar ni på en medlemsrekryteringskampanj?

Vi är övertygade att det finns många fler som tror på jämställdhet och social rättvisa. För att påverka vill Feministiskt initiativ in i de parlamentariska församlingarna, EU, riksdagen, region, landsting och kommuner. Med fler medlemmar får vår organisation innebär större tyngd i vår opinionsbildning, ökade ekonomiska resurser och en roligare och bredare rörelse.

Hur blir jag medlem i Feministiskt initiativ?

1. Besök www.feministisktinitiativ.se och följ instruktionerna.

2. Sätt in din medlemsavgift på pg 40 57 53-5 och skriv ”Medlem” samt namn, adress och e-postadress

3. SMSa: fimedlem förnamn efternamn kommun e-post till 72550 så betalar du 50 kr via din mobilfaktura.

Du kan också donera till valfonden: http://www.feministisktinitiativ.se/valfond.php

F! Göteborg

Kommentera