Nominera dig för Fi i kommunvalet i Göteborg!

Feministiskt initiativ Göteborg har beslutat att ställa upp till kommunvalet till Göteborgs stad 2014, och nu har valberedningen öppnat nomineringsprocessen!

Du är välkommen att nominera dig själv eller någon annan som kandidat. Vi vill gärna att alla intresserade anmäler sig själva men vi tar också emot nomineringar av personer, varefter vi kontaktar de nominerade. Mejla då in namn och kontaktuppgifter för den person du nominerar och lite kort om varför denna person vore en bra kandidat.

För att nominera skickar du ett mejl så snart som möjligt till valberedninggbg@feministisktinitiativ.se Gäller nomineringen dig själv så vill vi att du lämnar följande uppgifter:

Namn

Adress

E-post

Telefonnummer

Födelseår

Sysselsättning

Varför du är intresserad av att kandidera för Fi i kommunen

Sista nomineringsdag är 1 februari 2014. Vi ser dock gärna att du som redan nu vet att du vill ställa upp till val anmäler dig så snart som möjligt för att underlätta valberedningens arbete.

När vi mottagit din intresseanmälan kommer vi att kontakta dig för att boka en intervju.

För att kandidera till kommunvalet måste du ha fyllt 18 år samt vara folkbokförd i Göteborgs kommun senast på valdagen. Du behöver inte vara svensk medborgare. För att vara valbar till listan behöver du kunna bekräfta ditt medlemskap i Feministiskt initiativ senast på valkonferensen 16 mars.

Vi uppmanar alla som uppfyller ovanstående kriterier och som är intresserade att kandidera att göra detta – vår målsättning är att skapa en lista med så många olika kompetenser och bakgrunder som möjligt. Tveka inte heller att höra av dig till oss om du har frågor.

Vänliga hälsningar,
Valberedningen Feministiskt initiativ Göteborg

F! Göteborg

Kommentera