Valmöte!

DAGS ATT NOMINERA!

Den 6/10 klockan 14.00 är det valmöte för Fi Västra Götaland och Fi Göteborg. Valmötet kommer hållas på Kvinnofolkhögskolan i Göteborg. Om valmötet resulterar i ett ja till att ställa upp i region och/eller kommunval behöver en lokal valberedning utses. Du kan nominera dig själv eller någon annan på valmötet den 6/10. Du kan också skicka nomineringen till följande mailadress:

vastragotaland@feministisktinitiativ.se

Valberedningens uppdrag är att nominera kandidater till valen, om det blir ett ja till att ställa upp i val i regionen och i kommuner. Det är ett viktigt och ansvarsfullt arbete som kommer göras i en mindre grupp. Det som är viktigt att tänka på är att det inte går att kombinera att vara med i valberedningen och samtidigt kandidera till val. Fundera därför på vad Du är mest intresserad av!

 

Rosa Fi

 

F! Göteborg

Kommentera