Unga Feministers nystartsmöte!

Unga Feminister är ett ständigt växande feministiskt ungdomsförbund med anknytning till Feministiskt initiativ. Tillsammans kämpar vi för ett samhälle fritt från förtryck!  Nu på söndag den 8:e september bjuder Unga Feminister in till ett nystartsmöte på Kvinnofolkhögskolan på Första Långgatan 28B kl. 16.00. Där kommer det bjudas på fika, fantastiskt feministiskt häng, massvis med pepp och info kring Unga Feministers rörelse samt möjlighet att själv påverka rörelsen i Göteborgs riktning och ställa frågor.

Det kommer bli ett inspirerande möte där de vill ha era intressanta åsikter och synpunkter kring feminism och kommande event i höst!

Gå in på deras facebooksida eller hemsida www.ungafeminister.se för mer information kring mötet.

543926_414610195274337_1093923221_n

F! Göteborg

Lämna ett svar