Onsdagsmöte på kvinnofolkhögskolan

Nu är det dags att dra igång våra ordinarie onsdagsmöten. Höstens första möte är nu på onsdag den 28/8 klockan 18.00 och är ett s.k. öppet styrelsemöte. Alla är välkomna! Styrelsen i Västra Götaland har valt formen öppna styrelsemöten för att alla som vill och kan ska kunna vara med. Det enda som skiljer dessa möten från andra medlemsmöten är att några fler beslut tas, och då är det bra om så många som möjligt är med, oavsett om en är med i styrelsen eller ej.

Nytt för i höst är att vi håller hus på kvinnofolkhögskolan på Första Långgatan 28 B.

Här kommer en vägbeskrivning till kvinnofolkhögskolan:

fi

Om ni skulle ha svårt att hitta så kan ni ringa Gudrun Tiberg (styrelsen fivästragötaland) på numret: 0735272590.

 

Hoppas vi ses på onsdag!

 

F! Göteborg

Lämna ett svar