STÖDFEST FÖR Fi PÅ NEFERTITI!

941914_10151897630668047_133566806_n

Den 10e maj blir det ett jävla drag när Cakemob kör stödfest för Feministiskt initiativ! Vi kommer att bjucka på en dj-kavalkad du sent kommer att glömma. Dessutom blir det brandtal av Fi:s talesperson Sissela Nordling Blanco och live-uppträdande av Beatrice Eli!Det är dags att ta den svenska politiken i en helt ny riktning. För att göra det behöver vi träffas, lära känna varandra, ha roligt, återupptäcka vår feminism och gemensamt stödja och stötta Feministiskt initiativ!

Fi får än så länge inget statligt partibidrag. Det betyder att vi alla jobbar ideellt och att vi måste samla pengar för att kunna genomföra två valrörelser nästa år. Därför anordnar vi denna fest för alla som vill se Fi i politiken! Varje krona räknas och du får dessutom en himla massa fest för pengarna! Kom och supporta!

FREDAG 10 MAJ KL 00-04
NEFERTITI
120 KR (inkl garderob)
20 ÅR

Följande personer är några av dem som gästar kvällen:

Svart hjärter (kort) BEATRICE ELI Svart hjärter (kort)
Med en soulfull röst till hårda beats slog hon igenom med sin singel The Conqueror. Hon har öppnat för RnB-artister som Miguel och nu är det feministernas tur att ta del av denna fantastiska artist!

Svart hjärter (kort) SISSELA NORDLING BLANCO Svart hjärter (kort)
Sissela är en av tre talespersoner för Feministiskt initiativ och känd för sitt antirasistiska engagemang. Hon kommer leverera ett brandtal för att få var och en av oss att brinna av engagemang! Det är skarpt läge nu!

Svart hjärter (kort) Djs Svart hjärter (kort)
!! Hanna Stenman, Ost-David, Ylva Howard, Camila Astorga Díaz, Laura-Emelie, Lebb Zeppelin, Julie Pugsie !!

Svart hjärter (kort) Stort tack till illustratören YLVA HOWARD som gjort vår affisch! Svart hjärter (kort)
—–
Feministiskt initiativ har funnits sedan 2005 och vi finns tack vare alla eldsjälar i och runt partiet som vill ha en stark feministisk röst i politiken. Passa på att bli medlem nu eller på festen! http://feministisktinitiativ.se/ta_initiativ.php

F! Göteborg

Lämna ett svar