Kvinnors rätt till sina kroppar

Hej alla medlemmar i FiGbg!

I kväll pratar vi om kvinnors rätt till sina kroppar. Detta möte hålls inom ramen för vår medverkan i 8 mars-kommittén, som arrangerar varje års demonstration på 8 mars. Vi ska diskutera vad vi vill ha för fokusfråga inom detta tema. Några förslag är förbättrad tillgänglighet på ungdomsmottagningar för unga med funktionsnedsättningar, och minskad p-pillersanvändning (både för tjejernas skull och för fiskarna i vattnet).
 
Här kommer även lite information om motioner och kongressen, ifall ni missat det sedan tidigare:
 
Den 5-7 april är det nationell Fi-kongress i Göteborg, som vi i FiGbg ordnar – så vill du vara med och hjälpa till med planering inför + på plats som funktionär, hör av dig så fort som möjligt! Alla medlemmar är välkomna.
Mer info om kongressen hittar du på: http://www.feministisktinitiativ.se/artiklar.php?show=1146
 
På kongressen kommer beslut tas på nya politiska frågor och det blir diskussioner om var vi står i olika frågor. Alla medlemmar har möjlighet att skriva förslag på sådant, det är detta som kallas motioner.
Dessa ska skickas in senast på fredag! Så har du något på gång eller vill bolla idéer med oss i FiGbg-styrelsen hör av dig så fort som möjligt!
 
 
Väl mött,
 
FiGbg

 

F! Göteborg

Lämna ett svar