Terminens första möte

Då sätter vi igång den här terminen! Vi börjar med ett öppet styrelsemöte på onsdag, som vanligt mellan 18-20 på Sensus, Södra Hamngatan 29 i Göteborg. Öppet styrelsemöte innebär att alla är välkomna, men det är bara styrelsen som har rösträtt i beslutspunkter. Om det dyker upp nya medlemmar inleder vi med lite introduktion och information om Fi, FiVg och FiGbg, vad en kan arbeta med och vad vi behöver hjälp med just nu. Sedan spånar vi kring vad vi ska ha för möten under terminen och en del diskussion kommer nog handla om nationella Fi-kongressen i april, som vi planerar att ordna här i Gbg, samt det årliga 8-mars-eventet, som vi planerar tillsammans med övriga inblandade organisationer/partier/mm i 8-marskommittén. Det går bra att bara komma för att lyssna men även om du redan har idéer du vill genomföra med oss!

Varmt välkomna!

F! Göteborg

Lämna ett svar