Julfika med feminister

I kväll hade Fi Göteborg och Fi Västra Götaland julfika. Det var en trevlig fikastund. Vi diskuterade delar av året som fyllts med feministiska aktiviteter. Vi blickade även framåt, och bland annat stod val av valberedning på agendan. Vi planerade även det sista inför årets manifestation Tyst Lucia som är en manifestation mot våld i nära relationer. Då onsdagens medlemsmöte är inställt blir Tyst Lucia den sista aktiviteten för år 2013.

Vill du vara med på manifestationen Tyst Lucia? Vi samlas i så fall den 13/12 klockan 16.00 på Sensus, Västra Hamngatan 29. Där gör vi oss i ordning (sminkar oss så att vi ser slagna ut) tillsammans för att sedan gå ut på gator och torg från ca. klockan 17.00. Ta med dig lussekläder (valfri figur), ev. smink och en vän, och var med och manifestera mot ett av vår tids största hot. Vi bjuder på en enklare fika innan avfärd.

Väl mött!

IMG_0629

Patrik Erdes, Gudrun Tiberg, Tobias Cowie och Catharina Andersson. Foto Louise Thörnqvist.

F! Göteborg

Kommentera