Besök i Vara 14 okt

På söndag kommer det vara NyFiken på Fi i Vara. Det innebär att medlemmar från Fi Västra Götaland (där FiGbg ingår) kommer att ordna ett medlemsmöte för alla som är nyfikna på Fi eller vill passa på att träffas om man inte har möjlighet att ta sig till de städer där det finns medlemsgrupper (Gbg och Borås i dagsläget). Vi försöker att åka ut till så många städer i regionen som möjligt, så om du, eller någon du känner, vill ha besök av oss så är det bara att höra av sig! Besöket i Vara är initierat av en person som är nyfiken på Fi och bad oss komma dit!

Plats: Café Nordpolen (tillgängligt)
Tid: 15-17

Kom förbi och f!ka med oss och prata politik eller ställ de där frågorna du inte vågat tidigare!

Vi från Gbg tar tåget 12.42. Hem åker vi 17.34 som ska till Gbg.
Hör av dig om du vill ha mer info!

Väl mött,

FiGbg och FiVg

F! Göteborg

Lämna ett svar