Motionsskrivande

FiGbg ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen här på sistone! Men ibland blir det tyvärr så i en ideell organisation som helt drivs på frivillig basis.

Det som upptar vår tid mest just nu är motionsskrivande. Inför nästa års nationella Fi-kongress, som kommer att hållas här i Gbg den 5-7 april, har alla medlemsgrupper runt om i landet möjlighet att skriva förslag på förändringar av Fi:s nationella politik. Deadline för inskick till nationella styrelsen är den 1 nov, och därför jobbar vi på med motionsskrivande hela oktober månad – varje onsdag mellan 18-20 på Sensus, Södra Hamngatan 29, sal 12.

På gårdagens möte skrev vi motioner om köttskatt, hedersrelaterat våld, blindskrift på valsedlar och språkgranskning av lagboken.

Om du har förslag på politikområden som du tycker att Fi borde utveckla – hör av dig! Det skulle vara jättekul om du kom på ett möte för att diskutera ditt förslag, men det går också bra att maila in, tweeta eller skriva på vår Facebook-sida.

I november kommer vi att fortsätta jobba med att utveckla vår politik, men då med fokus på kommunala och regionala frågor.

Väl mött!

FiGbg

F! Göteborg

Lämna ett svar