Loppisen

[slideshow]

I lördags var vi på Kommersens loppmarknad i Linné och sålde grejer för att få in pengar till vår verksamhet. Tanken är att pengarna ska gå till valrörelsen år 2014, bland annat valsedlar, eftersom vi inte får något statligt stöd.

Resultatet av dagen var intäkter på ca. 400 kronor innan hyran av bordet var betald. Vi fick även kontakt med många människor med värdefull kunskap inom de områden som är viktiga för den politik vi driver.

Den största vinsten av allt var  alla fantastiska människor vi träffade var att vi fick två nya medlemmar. Välkommen till Fi!

Bilder:

Gudrun Tiberg förbereder inför loppisen.

Amanda Lönnstig och Louise Thörnqvist säljer prylar.

Bland annat sålde vi en ordbok från år 1987. Så hör beskrevs ordet feminism på den tiden.

Amanda Lönnstig och Patrik Larsson.

F! Göteborg

Lämna ett svar