1 maj

Fi Gbg kommer att delta i Återtågets evenemang på 1:a maj, där vår talesperson för Fi Gbg kommer att tala.

Samling 17.15 framför Storan.

Se mer info om evenemanget på Facebook eller nedan:

”Återtåget samlar alla, oavsett partifärg eller ofärg, som inte tänker rösta på alliansen 2014, inte vill ha alliansregeringen, varken nu eller senare i ett demonstrationståg.
Återtåget samlas för andra året i rad i Nya Allén bredvid Storan i Göteborg kl 17.15 alltså EFTER alla de ordinarie tågen för att på så sätt visa att vi tillsammans är MÅNGA som INTE tror på Reinfeldt och co eller den borgerliga alliansen! Kort och gott: Blåstyret ska väck! Bort med alliansen!

Program nr 2 startar då vi nått vår destination för detta tåg! Här kommer vi tillsammans med en rad kända ansikten lägga ett puzzel över orsak och (å)verkan i Alliansens spår.
En bild över vad alliansregeringen ställt till med genom talare, sång och musik, berättelser ur verkligheten, en slags ”hearing” och det är fina gäster på spel och talarlistan.
Hemliga gäster dyker upp!

Vi hoppas öka i antal för varje år fram till valåret 2014 och 1:a maj då!!!
Så dela med dig, maila och sprid NU och HÄNG MED I ÅTERTÅGET för regeringsskifte 2014!
Med FÖRENADE KRAFTER!
info@konfliktkonst.se

JAVISST VILKET GALET UPPTÅG, vi går i UPPTAKT! ( för vi har taktkänsla)
Frågor, tankar idéer? : info@konfliktkonst.se

Detta evenemang är givetvis partipolitiskt obundet och det tas inte emot några som helst ekonomiska bidrag från något parti eller organisation. Fritt alltså och ideellt medverkande där man är med och lyfter sitt hjärtas röst samt visar sitt ställningstagande IRL MOT alliansen.”

F! Göteborg

Lämna ett svar