Motdemonstrera med Fi!

På fredag den 6/4 kommer Nationaldemokraterna ha ett torgmöte på Kortedala Torg med anledning av den misshandel som ägde rum i området för ca. 2 veckor sedan. Därför anordnas det ett antal motdemonstrationer under paroller som ”Stoppa nazisterna”.

Fi Gbg kommer självklart vara på plats för att visa att vi inte tollererar rasism. Vill du gå med oss så kom till Kortedala torgs spårvagnshållplats kl. 12.00 på fredag 6/4. Håll utkik efter våra rosa ballonger så hittar du oss!

Vi ses där och då!

Hälsningar
Fi Göteborg

F! Göteborg

Lämna ett svar

Comments

 1. En äldre svensk man har utsatts för en grov och hänsynslös misshandel av ett invandrargäng och svävar mellan liv och död.Och ni tänker demonstrera mot ”rasism” ! Det var ju verkligen rätt tillfälle.Ni borde skämmas !

  1. Hej
   Anledningen till att detta är helt rätt tillfälle att demonstrera mot rasism är att rasistiska partier/organisationer kommer att demonstrera. I sådana här situationer är det oerhört viktigt att fokus inte läggs på vilken nationalitet förövarna har, som det ju inte hade blivit om det varit ”svenskar”. Just det faktumet påvisar att det finns mycket rasism i vårt samhälle, något som vi är emot!

   1. Det är ofattbart hur ni tänker och agerar.Vad är det som säger att dessa invandrare inte är rasister ? Om det nu varit ett etniskt svenskt gäng,som gett sig på en äldre utländsk man,då hade det med 100 % säkerhet utmålats som ett rasistiskt brott.Men i detta landet kan inte invandrare vara rasister.Nationaldemokraterna demonstrerar inte för att dom är ”rasister” som ni påstår,dom protesterar mot att en äldre svensk man utsätts för en mycket rå och besinningslös misshandel av ett invandrargäng.Förra året miste två små barn sin pappa i Ludvika strax innan jul,han föll också offer för ett invandrargäng och misshandlades till döds.Både ni och media försöker mörka invandrares brottslighet mot etniska svenskar,men det går inte längre att tysta ner alla brott som sker i mångkulturens namn.Hur mycket mer ”rasism” blir det inte efter en sådan här händelse ? Våldet mot svenskar ökar.Jag betecknar er som ett svenskfientligt extremistiskt parti.

    1. ND aldrig visar sin avsky mot våldet som fenomen, utan ser endast till den etniska bakgrunden – i sann rasistisk anda. Fi är emot allt våld, oavsett vem som är förövare. Fi är emot all rasism som finns i Sverige vare sig det är svenskfödda eller invandrade svenskar som är rasistiska. Det handlar inte om ursprunglig nationalitet utan om att vara emot rasism – ett vi och dom-tänkande.