Kvinna och partiledare – ett samtal om maktens strukturer i Sverige

Tre av Sveriges mäktigaste kvinnor har klivit av sina partiledarposter och står redo att möta nya utmaningar. Efter succén med fulla hus på Rival i Stockholm och Moriskan i Malmö har F! Göteborg nu äran att få presentera Sahlin, Wetterstrand och Schyman, som den 2 april intar Drakens scen, för ett nytt samtal om maktens strukturer i Sverige.

Missa inte ett unikt och spännande samtal om makt och kön i Sverige. Hör vad tre av Sveriges främsta politiker har att säga om vad som utspelade sig bakom de politiska kulisserna.  Maria Edström, med bakgrund i journalistik och mediekritik, kommer att leda samtalet. Vi ser fram emot att träffa er där!

 Insläpp kl 18.15

Samtalet pågår kl 19.00 – 20.30

Inträdet kostar 100 kr (biljetter köps via Ticnet)

Tillgänglighet: Hörselslinga finns och fungerar bäst på platserna i ytterkanterna. Det finns tyvärr ingen hiss i entrén, men du kan kontakta personal på plats om du har en rullstol, så hjälper vi dig.


Feministiskt initiativ hälsar varmt välkomna!

F! Göteborg

Kommentera