Julinsamling till Rosengrenska

Ge en gåva till dem som behöver det mest! I december månad samlar Fi Göteborg in pengar till Rosengrenska. Rosengrenska är en stiftelse som arbetar ideellt med att ge sjukvård till gömda flyktingar. Deras arbete är otroligt viktigt och de är i behov av pengar och mediciner för att kunna genomföra det arbete som de gör.

Om du har några mediciner hemma som du inte använder, eller om du vill skänka ett paket värktabletter, allergitabletter etc. kan du lämna in det den 13/12 till oss så överlämnar vi detta till Rosengrenska.Vi kommer att finnas på Sensus, Södra Hamngatan 29, kl 18:00 till 18:30. Kontakta gärna oss via mail om ni har frågor eller vill lämna något vid ett annat tillfälle.

Du kan också skänka en peng, minsta lilla peng gör skillnad. Lättast är om du sätter in pengar på deras Plusgirokonto: 462154-6.

De pengar som samlas in kommer till exempel att användas till bröstmjölksersättning till de barn som föds i hemlighet och vars mödrar lever under sådan press att de ej producerar egen bröstmjölk. Din gåva kan rädda liv!

F! Göteborg

Lämna ett svar