Aktivismplanering och pyssel 20/9

Fi Gbg planerar att uppmärksamma FN:s dag mot mäns våld mot kvinnor
25/11 med en aktion på stan. Vi kommer även att för tredje året i rad ordna vår Tyst Lucia-manifestiation som är på liknande tema. Det är främst inför dessa aktioner som vi ska pyssla på tisdagens sammankomst. Det kommer att finnas tyg, färg, plakat, penslar, sax och lim. Men om ni har något sånt hemma ta gärna med! Vill du pyssla med något annat är det inga problem, ta bara med eget material.

Sedan har vi ju 8e mars samt lösa planer på en slut walk framöver. Finns det intresse för en aktivist grupp? Hör av er till någon i styrelsen i så fall – eller kom på tisdag!

Vi söker även någon som vill skriva en debattartikel inför 25e nov och tyst Lucia. De ligger ju med bara några veckors mellanrum så med en debattartikel blir det en liten minikampanj mot våld! Artiklar inom alla områden är för övrigt varmt välkommet. För inspiration kan ni hålla utkik efter Stina Svenssons debattartikel (svar på KD’s förslag att återinföra sambeskattning i en GP-artikel) i ETC som kommer ut snart!

Hoppas att få se många av er på tisdag och framöver!

Hälsningar

Fi Gbg

F! Göteborg

Lämna ett svar