Möte på tisdag: kommunpolitik

Information om nästa möte:

Uppstart för Fi Gbg:s kommunpolitiska arbete!

13 sept kl 18-20, café Andrum

Förra terminen skapade vi en kommunpolitisk grupp som bl.a gick på Kommunfullmäktige och började omarbeta vårt kommunpolitiska politikdokument. På dagens möte kommer vi att planera upp höstens kommunpolitiska arbete. Vi har tänkt att fortsätta gå på Kommunfullmäktige-möten för att hålla oss á jour med arbetet och för att inspireras till vad vi själv vill göra när vi kommer in! Därför ska vi även fortsätta vår omarbetning av politikdokument som rymmer de flesta frågor inom kommunpolitikens område. Vill du vara med i detta arbete? Har du idéer om vad vi borde göra? Vill du vara med och diskutera fram ett nytt kommunprogram för Fi Gbg? Då är detta möte något för dig! Det spelar ingen roll om du är gammal eller ny medlem, aktiv eller passiv, vill engagera dig lite eller mycket – kom som du är!

Hälsar

Fi Gbg

F! Göteborg

Lämna ett svar