Hösten igång!

Hej på er alla (medlemmar) i Göteborg!

Vi i styrelsen hoppas att ni har haft en skön sommar och att ni ser fram emot att inspirera, låta er inspireras och, inte minst, diskutera politik igen tillsammans med andra medlemmar. Här kommer lite information om vad som är på gång under hösten.

Feministisk organisering – medlemsutbildning
Den 8e och 9e oktober bjuder nationella Fi in till en medlemsutbildning här i Göteborg. Alla medlemmar är välkomna, ett superbra tillfälle att komma igång för er som är sugna/nyfikna på att bli mer aktiva men även att fördjupa sig för dem som vill och träffa fior från hela landet. Sista anmälningsdag var egentligen 31/9 men det går fortfarande  att anmäla sig här t.o.m. fredag  9/9, så passa på nu alla ni som bor här!

Det kommer att behövas funktionärer till utbildningshelgen, så om du är anmäld och vill hjälpa till så hör gärna av dig till Jenny Gustafsson:  jenny.m.gustafsson@gmail.com
Är du inte anmäld och vill hjälpa till med matlagning så får du delta gratis!

En hälsning från Fi Västra GötalandMöte i Trollhättan 10/9

Regionalt medlemsmöte hålls i Trollhättan 10 september kl. 15, där vår talesperson Stina Svensson berättar om skuggriksdagsgruppens arbete och allt annat som är på gång.  Lokal är inte klar ännu, hör bara av dig om du kommer, så skickar vi adress närmare inpå. vastragotaland@feministisktinitiativ.se

Veckomöten
Nu startar vi upp en ny termin med veckomöten på Sensus (tillgängliga lokaler). Alla medlemmar och intresserade är välkomna och det är helt fritt att droppa in på just det som du tycker verkar intressant eller där du tror att du kan tillföra något. I skrivande stund är datumen inte satta ännu, men håll koll på vår kalender på hemsidan eller på Facebook.

I början av september (snart!) börjar vi med ett välkomstmöte för nya medlemmar då vi presenterar oss och visar filmen om Fi – Viljornas kamp. Efteråt går vi någonstans och fikar/dricker öl/umgås under lediga former!

Senare i september startar vi upp kommunpolitiska gruppen och ett möte där den nationella skuggriksdagsgruppen presenteras. Vi kommer även ha ett pysselmöte där vi tillverkar banderoller och saker vi kan sälja för att få in pengar, har du idéer eller material? Ta med dem och kom och pyssla med oss!

I oktober kommer vi ha tema antirasism på veckomötena, och i november tema funktion, mer information kommer upp på hemsidan under hösten.

Feministisk bokcirkel
Nu drar även bokcirkeln igång igen efter sommaren. Vill du läsa böcker med feministiskt tema och diskutera dem under avslappnade former? Gå med i vår Facebookgrupp eller kontakta Jenny:jenny.m.gustafsson@gmail.com

Hoppas vi ses under hösten!
Hälsningar från styrelsen, Feministiskt initiativ Göteborg

F! Göteborg

Lämna ett svar