Demonstration lördag 21 maj

Fi deltar i den antirasistiska demonstrationen som anordnas den 21 maj av Göteborg mot rasism. Olika nazistgrupper kommer till Göteborg för att demonstrera mot den nybyggda mosken på Hisingen. Detta är inte okej, och självklart går Fi med i
tåget! Demonstrationen startar klockan 11.00.

Vill du gå med oss samlas vi 10.40 utanför Pressbyrån på Hjalmarbrantningsplatsen.

F! Göteborg

Lämna ett svar

Comments

  1. Jag undrar hur feminister kan stödja en kvinnoförtryckande religion som islam? Jag kan inte för mitt liv förstå hur feminism och islamism kan gå ihop alls? Hur tänker ni?

  2. Det känns lite konstigt att ett feministiskt parti ska demonstrera FÖR en utav dom mest kvinnoförnedrande och kvinnohatande relegionerna som finns?

    Är inte det att vara lite av en hypokrit?

  3. Varför ska man demonstrera FÖR något så fruktansvärt och kvinnoförtryckande som en Moske? Från en religion som öppet säger att HBT ska dödas utan nåd och att kvinnor inte är värda ett dugg utan bara finns till för att tillfredsställa mannen.

    Missförstå mig rätt nu! Att nazistgrupper demonstrerar i Göteborg är naurligtvis fruktansvärt, men varför försvara något sådant som en moske? Då är det väl bättre att lägga tid och energi på andra saker?

  4. Feminister för könsjämlikhet stödjer maktelement där det är mot reglementet att anställa en kvinna i någon typ av maktposition.

    Bra att ni är konsista i vad det är ni vill uppnå…det gör det lätt för oss väljare som vill veta vad vi röstar på.