Fi ställer upp i regionvalet 15 maj!

Läs mer på Fi Västra Götalands hemsida om vilka frågor vi driver i regionvalet!

Observera att vi inte kommer att ha tryckta valsedlar i vallokalerna! Så för att rösta: skriv Feministiskt Initiativ på en blank valsedel. Läs mer om hur du röstar.

Berätta denna enkla valhemlighet för alla du känner och inte känner. Än. Prata, twittra, maila, sätt notis på närbutikens anslagstavla. Berätta samtidigt att det är ok att stava lite fel, bara rösträknarna förstår vilket parti som gäller.

Våra kandidater är:

Stina Svensson, Göteborg
Jonathan Hiller, Göteborg
Gudrun Tiberg, Göteborg
Andreas Hellohf, Göteborg
Wilo Abdulle Osman, Göteborg
Arthur Thiry, Göteborg
Catharina Andersson, Uddevalla
Marita Strand, Trollhättan

F! Göteborg

Lämna ett svar

Comments

  1. läste i gp i söndags att 14 partier ställer upp i regionvalet men Fi nämndes inte. har ni uppmärksammat det. jag tycker det är skandal att gp kan göra så! för det stämmer väl ändå att ni ställer upp i valet?

  2. Hej!
    Ja, vi har uppmärksammat detta och är såklart väldigt irriterade. Men i grund och botten är det valmyndigheten som sjabblat sig och det är ju därifrån alla andra får sin information. Så vi funderar på att anmäla hela händelsen till JO!
    Mvh Fi Gbg