Diskutera vårt politiska program

Nu är det snart dags för Fi´s kongress i Malmö och det är hög tid för Fi Göteborg att fundera över vad vi vill ta med oss dit. Vi kommer att börja diskutera olika avsnitt ur vårt politiska program och har bokat in de två torsdagsmötena vi har kvar innan jul för detta.

2 december kommer vi prata om vår miljöpolitik, där bland annat djurrätt ingår. Att dessa frågor är viktiga för våra väljare märktes i valrörelsen. Vad säger Feministiskt initiativ egentligen om de här frågorna och kan vi förbättra vår politik i det här området?

9 december kommer vi att prata om funktionalitet. Också en fråga som verkar ligga våra väljare varmt och som vi i Göteborg brinner mycket för. Förhoppningsvis kan vi bjuda in en gäst som kan dela med sig av sina erfarenheter.

Förbered er gärna genom att läsa om ovanstående ämnen i vårt politiska dokument. Mer info finns under fliken På gång.

Välkomna!

F! Göteborg

Lämna ett svar

Comments

  1. Jag hoppas 2011 kan blir året då FI lägger manshatet åt sidan och använder en könsneutral retorik.
    Våld i nära relationer tex. FI kan inte generalisera om män samtidigt som det inte accepteras (det tycker jag inte man skall göra heller) om tex invandrares brottslighet eller homosexuellas spridande av Aids vilket vi aldrig skulle acceptera. OK?