Valdagen

Nu är det dags! Imorgon avgörs det. Förutom att ni självklart ska rösta på Feministiskt initiativ (både riksdag och kommun) är det några saker som är bra att komma ihåg:

Valsedlar
Jättemånga hjälper till att lägga ut valsedlar och vi tror att vi kommer att kunna täcka upp alla vallokaler i Göteborgs kommun. Saknas valsedlar skriver ni Feministiskt initiativ på en blank sedel (och ja, man får stava fel) så blir det en giltig röst på Fi. Ni får också jättegärna ringa 0709 208 691 om det saknas valsedlar någonstans i Göteborg, så ska vi försöka få ut så fort så möjligt.

Valvaka
Fi Göteborg håller valvaka på L`Assasino på Andra Långgatan. Finns god vegetarisk mat och storbildstv, samt direktuppkoppling till valvakorna i Stockholm och Malmö. Alla är hjärtligt välkomna! Gratis inträde. Kom och fira med oss!

F! Göteborg

Lämna ett svar