Kom igen Göteborg!

Kom igen Göteborg, berika kommunen med en ny dimension i politiken -den feministiska analysen. Vi ska jobba för: En aktiv politik mot hatbrott, Ökat stöd till kvinno- och tjejjourer, Bostäder för alla, För en antirasistisk stad, Rättvisa löner i offentlig sektor och Ett hållbart miljöarbete.

F! har stöd i Göteborg. I EU-valet fick F! 3,31 % av rösterna i Göteborg. Över 80 valkretsar (!) i Göteborg ligger stadigt över 4%  och som mest fick vi, runt Karl Johans torg i Majorna 9,05%. Visst har vi en tendens att rösta ”friare” i EU-valet, men deltagandet är samtidigt betydligt lägre. Källa

Alla tjänar på ett mer jämställt Göteborg. Gör som Emily och rösta på F! i kommun- och riksdagsval!

Emily röstar rosa

Emily röstar rosa

Tack alla smarta, kreativa människor som visar ert stöd för F!, tillsammans skriver vi historia!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3KOWXSH1Uak&feature=sub]

F! Göteborg

Lämna ett svar