Nu finns vi!

Idag hade Feministiskt initiativ Göteborg vårt första årsmöte, tillika konstituerande möte. Så nu finns vi som förening, lika självklart som vi sedan tidigare funnits som sektion inom Feministiskt initiativ. Så nu kan vi med stor glädje och stolthet presentera den nya styrelsen i Fi Göteborg:

Ordförande: Carolina Pedersen

Kassör: Arthur Thiery

Ordinarie ledamöter: Emma Svensson, Evelina Persson, Lisa Isaksson, Patrik Wikström och Sara Svensson.

Suppleanter: My Ekström och Stina Svensson.

Valberedning: Callisto Utriainen, Gudrun Tiberg, Jenny Gustafsson.

Fi Göteborg har också två sprillans nya talespersoner: Carolina Pedersen och Stina Svensson.

Nu ser vi fram emot en fantastiskt intressant valrörelse, med många roliga politiska möten och diskussioner! Vi kommer att göra vårt bästa för att Fi Göteborg och vi kommunvalskandidater – Stina Svensson, Patrik Wikström, Arthur Thiery, Lisa Isaksson och Callisto Utriainen – ska synas vid de evenemang som sker i och omkring Göteborg; nu närmast Vårruset imorgon och under HBT-festivalen, som går av stapeln under kommande vecka. Mer om detta kommer!

Väl mött!

~Lisa

F! Göteborg

Lämna ett svar

Comments

  1. Pingback: Bestäm Du också! « Fi Västra Götaland