Europa behöver feminism!

Inför Europaparlamentsvalet 2019 går vi till val på ett liv fritt från våld, en rättvis värld och en levande planet. Vi vill ta stora steg framåt för jämställdheten, en radikal klimatpolitik, en solidarisk migrationspolitik, en stark välfärd och en rättvis fördelning av makt och resurser.

Feministiskt initiativ gör skillnad i Europaparlamentet

I EU-valet 2014 fick vi 5,3 procent och vi är det första parti med feminismen som självständig ideologisk grund som tagit plats i parlamentet. Vår ledamot i Europaparlamentet är människorättsaktivisten Soraya Post som har många års erfarenhet av antirasistiskt arbete med fokus på romers rättigheter i Sverige och Europa. Hon har åstadkommit mycket.

Vi i F! är otroligt stolta över vår politik och hur mycket ett mandat har gjort på denna korta tid.

Läs Feministiskt initiativs EU-valplattform här.

Läs om vad Feministiskt initiativ åstadkommit hittills här.

Röster

Ta del av våra talespersoners och toppkandidaters röster! Här delar de dagligen med sig av sin kunskap. Läs mer här.

F! Göteborg